Tűnj fel jó színben!

Felkerültek a szegedi és Csongrád megyei fürdők 2016-os árai és a nyitva tartásai
2016-02-02
Felkerültek a szegedi és Csongrád megyei fürdők 2017-es árai és a nyitva tartásai
2017-06-04
Összes

Közeledik a strandszezon, ilyenkor a szolárium látogatása még népszerűbbé válik, hiszen mindenki szép, barna bőrrel szeretne megjelenni a vízparton. Ezen felül a szolárium rendszeres látogatásával a leégés kockázata is csökkenthető.

Az azonban egyáltalán nem mindegy, hogy melyik szolgáltatót választod. Ha nem vigyázol, könnyedén rászednek vagy bőrproblémáid lehetnek. Sok helyen ugyanis húzzák-halasszák a csövek cseréjét vagy silány minőségűt tesznek be. Előfordul az is, hogy nem megfelelően takarítják a gépeket, nem adnak blokkot vagy éppen plusz költséget számolnak fel olyan dolgokért, ami máshol esetleg természetesen ingyen jár – például törlőkendőért. Esetleg ehhez még udvariatlan, kelletlen kiszolgálás is tárulhat.

Mielőtt határozottan eldöntenéd, hogy melyik helyre menj barnulni, előtte mindenképpen olvass utána a weben, hogy mik a vélemények róla. Nem rég indult el egy új projekt is, ami a Titokzatos Ügyfél nevet kapta. Ennek célja kigyűjteni azokat a cégeket, akik megfelelő stílusban szolgálják ki ügyfeleiket, miközben munkájuk szakmai részét is megfelelően végzik.

Például nem tehetsz róla, hogy a csövek régiek és joggal lehetsz felháborodva, ha ezért több időt kell bent töltened, több pénzért. Ha pedig otthon apró kiütésekkel találod szembe magad a higiéniai óvintézkedések hiánya miatt, akkor már sajnos késő a fórumokat böngészni – maximum közzéteheted negatív tapasztalatodat, hogy mással ez ne fordulhasson elő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük